Hameau des Chapelles, Oradour sur Vayres, Domaine de la Maridèle, Cussac,

Rondom de parken liggen kleine dorpjes met vriendelijke Franse bevolking, het Franse platteland waar tussen 12.00 - 14.30 uur de winkels gesloten zijn voor de o zo belangrijke lunch. U vindt hier geen massa toerisme. In de dorpen zijn alle voorzieningen aanwezig zoals: supermarkt, bakker, bank, apotheek, dokter.

Hameau des Chapelles is een kleinschalig vakantiepark met 6 huizen en veel ruimte om ieder huis met mooie uitzichten. Bij de entree hebben we ook fietsen voor u klaarstaan.

Voor de kinderen is er een speeltuintje, er is een verwarmd zwembad van 6x12 m, diepte van 0.80-1.70m, natuurlijk met ligbedden en parasols. Een pingpong-tafel, een jeu de boules baan en een tennisbaan moeten de sportieve mens aanspreken. Ook is er nog een groot veld om een balletje te trappen.


Domaine de la Maridèle is een park met 6 chalets op een bos/heuvelachtig terrein van 8 hectare. De chalets zijn gelegen rondom het vismeer waar het voor onze gasten mogelijk is te vissen zonder visvergunning.


Voor de kinderen is er een speeltuintje, er is een in mei/juni/september verwarmd zwembad, natuurlijk met ligbedden. Een pingpong-tafel, een jeu de boules baan, mountainbikes moeten de sportieve mens aanspreken. Ook is er nog een veld om een balletje te trappen.

 

De parken liggen zo’n 900 km vanaf Utrecht in het Parc Naturel Régional Périgord-Limousin. De streek staat bekend om ruimte, rust, rivieren, meren en het heuvellandschap.


Een heerlijk vakantie park als je op zoek bent naar rust. Het park en de huizen zijn erg ruim opgezet. In het huis is aan van alles gedacht. Eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Zodra het weer het toelaat gaat het verwarmde zwembad open. Heerlijke week gehad.

E.Z.

Meer

Hameau des Chapelles

Hameau des Chapelles/ La Maridèle.

Gites Oradour sur Vayres  France

Hameau des Chapelles

SARL Hameau des Chapelles,   Rue des Ages,   87150 Oradour sur Vayres,    France
Tel. +33 670127980,    email:  info@hameaudeschapelles.com  - Siret 48222235300013   -   TVA  FR50482222353

Home Up De Parken Hameau des Chapelles La Maridele